Vacature:
Cameraman/vrouw / video-editor

(24 – 40 uur per week)

Dit zijn wij

Studio PiB, Partners in Beeld, is dé beeldpartner voor het bedrijfsleven. Wij zijn gespecialiseerd in video (zowel online als TV), livestreaming en fotoreportages voor bedrijven en daarnaast specifiek in beeldmateriaal voor makelaars. Onze onderneming is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam.

Wij zoeken

Een enthousiaste jonge collegiale cameraman/vrouw met uitstekende editkwaliteiten (24-40 uur per week). Ben jij een ervaren videomaker die producties van begin tot eind aan kan pakken en alleen tevreden is met het beste resultaat? Solliciteer dan bij Studio PiB!

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de audiovisuele producties binnen Studio PiB – van idee tot realisatie. Beginnend met het uitdenken van concepten, camerawerk met een Sony FS7 of een Panasonic GH5, opzetten van licht, zorgen voor goed geluid, regie en achteraf de montage en kleurbewerking in Final Cut Pro X. De ene keer ga je alleen op pad en de andere keer doe je dit met je collega’s. Het is dus belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Je hebt regelmatig mensen voor de lens die daar geen ervaring mee hebben; Je weet hen op hun gemak te stellen.

Onze ideale kandidaat
  • Je bent een creatieve, gepassioneerde videomaker met relevante werkervaring. Je wilt het verhaal van onze klant op een kwalitatief hoog niveau in beelden omzetten;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent stressbestendig en kunt uitstekend omgaan met deadlines;
  • Je ziet het helemaal zitten om ook fotografie-opdrachten uit te voeren;
  • Je initieert, bespreekt, organiseert en overziet het hele traject van voorgesprek tot oplevering;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je hebt sterke communicatieve eigenschappen;
  • Je bent flexibel en past je makkelijk aan in verschillende situaties en bent bereid om op onregelmatige tijden te werken;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
Dit bieden wij jou

Een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer in een dynamisch mediabedrijf met een gedreven en gepassioneerd team met vakspecialisten. We bieden goede opleidingsfaciliteiten, waarbij je een passende opleiding en/of certificaat voor kan stellen om je ontwikkeling te bevorderen en uiteraard ontvang je een marktconform salaris.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan vóór 5 februari 2020 je cv en motivatiebrief naar werken@studiopib.nl.